Lasspetters Aktiekrant  Lasspetters  
 48 pagina's  met lasproducten
 tegen extra scherpe  prijzen!

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Brandsma Lastechniek
's Gravendamseweg 51C 
2215TC Voorhout
tel: 0252 - 377776

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

BP Gas Light toepassingen

Twee mensen onder een boom aan het picknickenDe BP Gas Light is veilig, licht, praktisch, comfortabel en voorzien van een fraai, modern design.

BP Gas Light, voor een aangenaam en actief buitenleven

Het aanbod aan sfeervolle buitenaccessoires groeit elk jaar en biedt volop keuze voor iedereen die buiten een gezellige, exotische sfeer wil creëren. 

De barbecue vormt de spil van de buitenkeuken. In de afgelopen jaren heeft de gasbarbecue veel terrein gewonnen op de conventionele barbecue en er zijn ook praktische meeneemmodellen voor onderweg of op de camping. Het bijzondere van de gasbarbecue is dat deze in een handomdraai klaar is voor gebruik en veiliger en gebruiksvriendelijker is. 

Een behaaglijke terrasverwarmer of gashaard zorgt voor warmte en gezelligheid en zal de zomeravonden op een bijzonder sfeervolle manier ruimschoots verlengen. Maar ook de seizoenen worden verlengd; barbecueën in de winter wint ook steeds meer aan populariteit. 

Het moderne en stijlvolle ontwerp van de flessen van BP Gas Light past uitstekend bij de fraaie gas barbecues, terrasverwarmer en gashaarden. De ideale gasfles die past bij een hedendaagse comfortabele manier vanbuiten leven. Door zijn lichte gewicht kan de BP Gas Light met weinig inspanning op diverse locaties worden ingezet: op het terras, in de camper, de caravan of op de boot. En dankzij de transparante kunststof weet u altijd hoeveel gas nog aanwezig is. De fles laat geen roestplekken achter en is makkelijk te reinigen.

Gezin aan het barbecuen

Sterk, comfortabel te gebruiken en veilig

Mensen aan een Happy Cocooning tafel

De BP Gas Light is geheel vervaardigd uit hightech synthetisch materiaal en is als volgt opgebouwd: HDPE voering (binnenwand, uit één geheel vervaardigd), met daaromheen een gewonden glasvezel versterking. Het geheel is gefixeerd met een kunsthars. Doordat de voering uit één geheel vervaardigd is en geen lasnaden of lijmverbindingen bevat, wordt - mede door de glasvezelversterking - een enorm sterke, veilige en toch lichte constructie verkregen. Een moderne behuizing, eveneens vervaardigd uit HDPE, voorzien van comfortabele handgrepen, zorgt voor de finishing touch en makkelijke handelbaarheid van de fles. Door een uitgekiende vormgeving is de fles makkelijk stapelbaar, wat vooral bij opslag veel voordeel biedt.

 

 

Meer over de eigenschappen van BP Gas Light

Meer over de veiligheid van BP Gas Light

Copyright © 2010 Brandsmalastechniek. All Rights Reserved.